31 July 2012

 Maallisia synttärilahjoja ei juuri korujen lisäksi tullut, rahaa tottakai lisäksi mutta kaikki varmaan tietävät miltä se näyttää joten en viitsinyt kuvailemaan.

 Tämä tuli Alankomaista. Tykkään tuosta "ruosteisesta" lookista ja sopiikin itseasiassa loistavasti lolihameen kanssa. Muutenkin ihan kiva, mulla onkin todella paljon tuollaisia "nivellettyjä" koruja.

 Tämäkin Hollannista, oikeastaan suurin osa mun koruista on sieltä :) Siellä on kyllä ihan mahtavat valikoimat (esim. Suomeen verrattuna) ja muutenkin kivoja koruja joten en näe sitä mitenkään negatiisivena asiana.

 Tämä ah-niin-eksoottisesta Seppälästä, ihan vaan koska alessa oli. Vielä en tiedä miten tämän yhdistäisi mutta tykkään ostaa kaikkea pinkkiä ja halpaa.

26.7.




 Tjaa-a, koko päivä kului lähinnä Sims 3:a pelatessa.
Jossain vaiheessa nälkä iski ja kävin sitten ostamassa kymmenen euron juustoa ja mansikoita. Siinäpä päivän reippailut, muuten lojuin kotona missä milloinkin homehtuen. Sain sentään tuota mekkoprojektia vähän eteenpäin ja nuppineulat paikalleen. Nyt jos jaksaisi vielä sen ompelukoneen kaivaa esiin.

Vasemmalla oleva kuva on Agehan (japanilainen gyaru- lehti) kesäkuun numerosta, josta bongasin varsin tutun Angelic Prettyn mekon, jollainen löytyy Dal Joujoulta (googlaa). Kengät vaan erilaiset mutta muuten identtinen asukokonaisuus. Ihan jännä löytö sinänsä.






27.7.














 Instagram kunniaan. Perjantaina kävin siis Helsingissä Linnanmäellä. Aluksi meinasin mennä sinne ihan vaan huvipuistotunnelmasta nauttimaan, mutta päätin sitten lopulta ostaa rannekkeen. 37€ on kyllä todella suolainen hinta, mutta todella sen väärti kun saa koko päivän ajella rajattomasti Kot kotilla.

Blaine Anderson a.k.a. Darren Criss
Muuten olenkin koko viikon lähinnö pyörinyt sohvassa (joskus vaihtoehtoisesti sängyssä) Gleetä katsellen ja kahvia hörppien. Mietin, että voisiko uuden koulun kunniaksi ostaa myös uuden koululaukun, sillä edelliset alkaa jo hajota käsiin, mutta toisaalta hyvinhän noilla vielä vuoden, pari pärjää. Lisäksi hakusessa olisi myös kelvollinen puikkokiharrin.


Nyt öitä, pitää herätä aikaisin jotta pääsen ajoissa hoitamaan
 mun puutarhaa Sim Socialissa (facebook- peli). 
Joo, mulla ei ole elämää, onneks koulut alkaa kohta.

1 comment:

  1. Siistejä kuvia ~ Ihana tuo ensimmäinen koru, olisi upeaa omistaa... :'3
    Ja niin, ennen kuin luin tuosta Joujou-mekkotytön vierestä tekstin, katoin, että "herranjestas miks toi näyttää ihan joujoun mekolta owo" ja sit vasta teksti :D tyhmä minä~ Tahtoisin muuten tuollaisen Angelic Pretty -mekon owo ♥

    ReplyDelete