4 May 2013

Glada vappen mina damer och herrar!

Mobiiliblogger oli kuin olikin työpöytäversiotakin surkeampi, joten luovuin leikistä ja tulin koneelle postaamaan.



Koulussamme oli tiistaina siis jonkinlaista vapputoimintaa yhdistettynä kanadalaisen ystävyyskoulumme (?) oppilaiden vierailuun. Ohjelmassa oli mm. oppilaskunnan limsajakelu josta ei saa pepsiä (itse hamstrarin pullon kokista ja 3 pulloa punaista fantaa), kultaisen nakin metsästystä sekä pöytäjääkiekkoturnaus, jonka voittajat saivat itselleen himoitun nakkipystin. Lattiat lainehtivat ilmapalloja, ja toki ruokakin oli asiaankuuluvaa.







 Elämän suuria ihmeitä...




 Eilen tekaisin huippunopean "long back" hameen, vai miksi lie niitä kutsutaankaan. Eurokankaassa oli kaikki kankaat -20% ja mukaani nappasin metrin tällaista aivan ihanaa kevyttä ruusukangasta, hintaa hameelle kokonaisuudessaan tuli peräti 3,12€ ja aikaa kului n. 2 tuntia. Rullapäärme meni vähän kököksi, koska saumuri tykkäsi viipaloida päärmettä irti kankaasta ja näin, mutta kun hame on päällä niin ei sitä kukaan huomaa. En tajunnut ottaa kuvaa valmiista hameesta, halusin vain herutella tuota ihanaa kangasta (♥!!).

Kuulun edelleen musikaalin lavastusporukkaan, ja kuten huomaa niin tämä teinipojan huone onkin jo oikein hyvällä mallilla valmistumassa! :3 Niin kaunis ettei mitään rajaa, olen ehkä jopa vähän kateellinen, tuosta hehkeästä Jonas Brothers- julisteesta nyt ainakin.


Seuraavat kuvat ovatkin sitten melko randomeita
 Niin komee tuuli että Carolakin kadehtii

det är jag som är ultra seksiga

Myö olen tuo oikeanpuoleinen. Naamat sensuroin koska retardius ja koska en tiedä haluaako toinen naamansa leviävän netissä. Juu olen siis poliisi, aika håt. Asuun kuuluu vielä eristeteipillä reisiin kiinnitettävät pyssyt sekä mahdollisesti hattu, jos onnistumme niitä saamaan (toistaiseksi on vain yksi...)

Ainiin, ostinpa tänään uuden hiusvärin. Tahtoisin sellaiset... vaaleahkot mansikablondit (strawberry blonde?) hiukset, mutta eipä ollut kaupassa sopivaa väriä. Lähimpänä haluamaani oli
L´orealin Crème Glossin sävy 834 (kuva vieressä). Se ei livenä ole ihan noin ginger, mutta onneksi on viikonloppu, joten jos menee ihan päin sanonko mitä niin voi aina sunnuntaina värjätä uusiksi n_n  Tämä bloggaaja (Dudu) oli kuitenkin saanut värillä aikaan kutakuinkin sitä mitä haen, joten hopes are high!

Ehkä tulee vähän ikävä vaaleanpunaista pörröäni, kun viimein sain lähes täydellisen sävyn ja kaikkea, mutta tjaah, vaihtelu virkistää. Sain kampaaja-ajankin varattua, niin pääsen taas leikauttamaan ylikasvaneen fledan edes johonkin muotoon.



ps. Mulla on kauheita ongelmia päättää uutta taustaa blogille, hnngh valitsenko puput, pinkin galaksiteeman vaiko kukkasia?

1 comment:

  1. Hei ja muistutuksen sananen, jotta olen todellakin blogissani Classic Idea haastanut sinut ja sinun täytyy tehdä tähän blogiin (sillä jenni-täti ei lukenut ohjeita kunnolla ;-;)

    ReplyDelete