19 September 2013

Tracon 8 ♥ (14.-15.9.) +stuff

Aah, tuo omituisten otusten kerhon vuosikokous. Muakseni paikalle oli sattunut useita muitakin enemmän tai vähemmän hörhöjä, tässäpä siis hieman tuon viikonlopun kuvasatoa.

Lauantai, 14.9.






 Näillä oli Suomi ja Norjakin, mutta nepäs ottivat ja lähtivät. Paluusta ei ollut tietoa, joten nappasin kuvan sitten vain heistä neljästä.



 Voi luoja sitä kiljumisen määrää kun Cosplaydeitin extrakierroksen "Herra X"-kolmikko paljastui :D


 No karaoke ofc






 En ymmärrä miksi laatu on näin kuraa ja miksi näytin joka kuvassa ihan shemalelta (ehkä koska sellainen olen mut juuh). Tässä kuitenkin vähän vilahtaa asustustani. Elikkäs Dream V:n tunika ja sen alla vaaleanpunainen tyllihame, tissivyö, rusetit päässä, jotain koruja ja jalassa Bodylinen ruskeat kenkulit ja valkeat hörhelösukat. Yllätyin siitä, kuinka monet muakin halusivat kuvailemaan. Hämmennyn vaan aina koska en tiedä miten poseerailla, koska en tosiaan odottanut mitään mallaussessioita D:



Iltabileet nyt vähän oli mitä oli. Käväisin siellä ekan bändin aikana, mutta koska jäätävä hedari, otin suosiolla jalat alle ja lähdin pihalle hillumaan.


 Ja niin yö tavoitti Tampereen, jolloin pienten conilaisten oli aika mennä yöpuulle keskustan kansainvälisen koulun juhlasaliin, käytyään ensin pizzeria Amurissa nauttimassa kinkku-ananas-käsikarva-pizzat.







Sunnuntai, 15.9.

 Sunnuntaina kävin APH - maailma sodassa- esityksessä (missälie), josta pidin kyllä kovasti! Kuvia ei olekaan juuri kuin sieltä, mutta toivottavasti kelpaa. Olen koittanut youtubesta kaivella jos kyseinen esitys olisi sinne eksynyt, mutta vielä ei silmiin ole osunut.


 ...jatkosota ft photobombaava Ranska?





 Preussi oli aika söps, kuten Suomikin


 Lisäksi kävin muumitrauma-luennolla, joka osoittautuikin todella suosituksi, eivätkä kaikki halukkaat edes mahtuneet saliin. Mutta joo, oli tosi ihana saada vertaistukea ja muutakin näihin lapsuuden ja nykyisyydenkin traumoihin, vaikka myönnänkin pitäneeni sormia korvissa kuin myös silmiä kiinni kun katsoimme japaninkielisen mörköpätkän D:



 Kello 3-8 aamuyöstä nurmikenttä oli tyhjänä, mutta muuten siellä oli liki kellon ympäri bofferipelejä käynnissä. Mikäs siinä, harrastus siinä missä muutkin, mutta en kyllä tajua kuinka ne jaksoivat koko Traconin ajan toisiaan mätkiä.


Kävin Tardiksella kuvauttamassa itseni sunnuntain asussa. Elisiis Slowpoke- kigurumi, tennarit ja tuo pahoin kärsinyt tukkavempain.



 Jeejee, etukameraräpsäisy Tamperetalon kahvion terassilla


 Tässä junaräpsy conin jälkitunnelmista. Vaikka näytänkin ihan vihannekselta, niin kivaa oli kuten ilmeestäkin voi huomata! Löysin aivan järkyn ihanan Shappo- pehmolelun suolaiseen 20€ hintaan, mutta koska jäin ilman alpakkaa (murr) niin en voinut olla ostamatta.


The power of makeup, eli perjantai-illan paniikintäytteiset maskeeraus- ja vaatetuskokeilut. Huomatkaa kuinka matchaan verhojen kanssa, mutta ignoratkaa sotkuinen lattia, kiitos.




 Sittenpäs hieman noita coniostoksia. Tullintorilla oli East Asian Market, josta sai halvalla kaikkea hyvää ja kivaa. Ostin sieltä mystisen kerrosleivoksen, manteli-Peperoita sekä kovin kehuttuja suklaatäytteisiä pandakeksejä. Niin joo ja pari pulloa teetä, halpaa kun oli :I

 Myyntipöytäsalista nappasin itselleni Gloomy Bear- memo padin, hintaan 3€. Tässä on 5 eri designia (joista kuvasin 4...) ja paksuuttakin löytyy, varsin hieno löytö kaiken kaikkiaan!





Shappo, jota jo aikaisemmin hehkutin. Yleensähän pupulla on tuo lätsä päässä, mutta tällä se olikin kädessä. Tämä tarkoittaa, että sehän on aivan erilainen kuin sellainen, jonka silinteri on oikealla paikallaan, joten tällä tekosyyllä voin ostaa vielä toisenkin Shapon, eiks juu? Löysin muuten btw maasta tuollaisen narun jossa roikkuu lehmäkulkunen. Mikäli joku omakseen tunnistaa niin saa tulla hakemaan, muuten pidän itselläni.

"Mememiehen" kojulta aivan ihana R2D2-kaulakoru. Puljulla oli myynnissä toinen toistaan ihanampia kaulakoruja neljän euron kappalehintaan, mutta päädyn pitkän hakrinnan jälkeen sitten tähän ♥

 Kaikenmaailman lippusia, lappusia ja käyntikortteja mitä conista matkaan tarttui



Sitten EXCLUSIVE SNEAK PEAK TO MY NEW LOVECHILD ♥





 Hihhih, kysessähän on AP:n Colorful Drop- hamonen! ♥ Ennen en voinut sietää pinkin ja punaisen yhdistelmää, mutta näin aivan ihanan kyseisen hameen ympärille tehdyn koordinaation, joten mikäjottei? Ajattelin repäistä ja laittaa kyseisen rätin huomenna kouluun, tosin ihan tennareihin yhdistettnä ja muutenkin arkisempana kokonaisuutena.

 Kävin tänään Mankkaalla, Akselin kirpputorilla. Sieltä löysin yhden kivan paidan lisäksi aivan tajuttoman ihanan Kogepan- pehmolelun! Toistaiseksi heppuli istuskelee pelihyllyllä, mutta se oli vain niin söpö ja suorastaan huusi tulla ostetuksi D:


 Tässä siis 3 uutta paitaa pikaisesti esiteltynä, vasemmalla se kirpparilöytyö eli Vero modan hörhelöinen juttu, H&M:n läpinäkyvä beige kauluspaita (omistan jo samanlaisen sinisenä, mutta malli ja väri on niin kivoja) sekä Briteistä tilaamani lepakkohihainen beige neule. Aika tylsää ja väritöntä, mutta toisaalta sellainenhan minäkin olen ):

YEAH I THINK THIS SUMS UP PRETTY MUSH WHAT IM DOING FOR THE REST OF THE DAY MH? Eli siis jee Cardcaptor Sakuraa. En muistakaan, milloin viimeksi olisin kyseisen tytsyn seikkailuja seuraillut, joten on jälleen korkea aika herättää sisäinen taikatyttöni.


4 comments:

  1. ää ! :c
    näin sut tosi moneen kertaan lauantaina, ja aattelin että näytät jotenkin tutulta, mutta voi piru sentäs!

    ihania kuvia, ja olet nätti. c:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitän ^w^
      Monet tututkaan joita moikkasin ei tunnistaneet mua, joten ihan turha potea huonoa omatuntoa :3

      Delete
  2. Oikun olet niin töppänän näköinen tuossa kigussa, aivan ihana !! x') Ihan kateeksi käy. <3 Ja jee, se AP: n hame tuli. Näyttää hienoltaa ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi no kiitos~ >3<
      Harmi vaan että toi hame on sellaiselle 20cm lyhyemmälle mitotettu mutta kyllä toi vajaamittaisuudestaan huolimatta on aika ihanainen ♥

      Delete