3 July 2013

Barely alive [shopping, wishlist & stuff]

Läppärin näyttö pimeni puoliksi, koska veljeni iski sitä skeittilaudalla ja pöytäkoneen netti on ihan onneton, se onkin lähinnä pelikäyttöön. Jokatapauksessa, nyt pääsen jälleen jatkamaan postailua. Tuskaa tuo kuukausi kyllä oli, mutta jotenkuten täällä vielä hengissä porskutellaan.

Aloitanpas tylsästi perjantain shoppailureissun saaliilla: 
♥Uudet piilarit (äidin pussista). Ruskeat tälläkertaa, lisäksi edellisiä hieman pienemmät
♥Tuollaista mattaruskeaa luomiväriä kiinatrikoosta nenän... muotoiluun? (contouring)
♥Hiuslenksuja jatkuvasti katoavien tilalle H&M:sta
♥Pari tuollaista ruususysteemiä hiuksiin samaisesta kaupasta




Sitten ihan muuten-vaan kuulumisia, joita en ole päässyt päivittelemään. Kesästä odotin paljon nykyistä tylsempää, mutta kumma kyllä olen päässyt peräti ylös sängystä parina päivänä! Vaikea silti käsittää että se on jo ohi pian, en tajua kuinka saan unirytmin takaisin "normaaliksi". Anygays, tässäpä kuvia, jotka eivät kerro juuri mitään, mutta päätin kuitenkin tänne postata:

8.6.





Bubbletea, Scott Pilgrim, pekonisipsejä ja maisemareissu meidän talon lähelle. Tiesin, että lähellä olisi ranta, mutten koskaan ollut viitsiytynyt tarkistamaan sen sijaintia. 

20.6.

 Jee takapihaeräjormailua ja ES päristelyä. Vaikka reissu olikin TODELLA extempore (mulla oli päällä vain toppi ja shortsit eikä mukana juurikaan mitään mitä voisi tarvita) niin kivaa oli ♥ Hikisessä teltassa ei myöskään päässyt ainakaan vilu yllättämään. Pöperönä oli kaikkea ravitsevaa, esim. mutakakkua ja pullotettuja nakkeja :D

 Sitten tällainen wishlist- hössäkkä:


 1. Söpöt talvikengät. Vaikka lumetkin "vasta" suli, niin alan jo kaipailemaan viileämpiä kelejä. Alemman kuvan kengät luultavimmin tilaan, en vain osaa päättää ostaisinko pinkit vai beiget :< jotkin tuollaiset söpöt kumminkin. Ei mielellään korkoja, niin pääsee sutjakkaasti juoksemaan dösärille kiireisinä aamuina. (kollaasin kuvat Sammydressilta)






2. Karvatakki D: Olen jotenkin aina kammoksinut sellaisia, mutta hiljalleen alkanut lämmetä. Kaverillani oli viime talvena sellainen, ja ah se näytti niin ihanan lämpimältäkin ja kaikkea ~ Tilaukseen menee tuon ekan kuvan korvallinen karvatakki, aivan tajuttoman söpö ♥ Senkin kanssa tosin poden vielä värikriisiä, valkea vaiko vaaleanpunainen? Siihen saakka lievitän pörrönhimoani laukusta roikotettavilla DIY- ketunhännillä.




 3. Jotain söpöä Rakutenista ♥ Tällainen epämääräinen, koska siellä nyt kaikki on niin ihanaa. Japsien yöpuvutkin on sellaisia, joita voisi käyttää ihan arkiasussa, ja itseasiassa käytänkin! Mulla on Shinjukusta ostettu ihan tajuttoman söpö yökkäri, johon kuuluu tuollainen ylläolevan kuvan mallinen huppari + shortsit, sellaiset söpöt pastelliraidalliset. Myös ekan kuvan paidassa pinkkinä voisin ihan hyvin mennä kouluunkin.

 4. Kissankorvahelmihiuspantamikälie, en osaa valita luonnollisestikaan väriä, mutta luultavimmin kallistun kultaiseen. Mulla on melkein kaikki tosin hopeansävyistä, joten yhdistely olisi hankalaa. Hinta ei kyllä ole päätähuimaava (<1,5€) joten kenties tilaankin molemmat?

 Siinäpä ne pahimmat himotukset. Edellämainittujen lisäksi pari mekkoa ja uusia ripsiä ja jotain pientä söpöä sälää, kuten ylläolevassa kuvassakin näkyvät Kreepsvillen silmämunarusetit, jollaisista meinaan tosin tehdä DIY- versiot tässä joku päivä. Tässä vielä pari inspiration, tyylistä kuvaa, ylläolevan tavoin Tokyo fashionista pöllittyjä:





Ja mitäpä olisi postaus ilman kaunista pärstääni? Tässä nuo ruskeat linssit päässä. Väri ei paista niin kirkkaasti kuin sinisissä ja nämä ovatkin tosi luonnollisen näköiset päässä, pidän kovin :3 Hiukset ei ole lyhentyneet valitettavasti, väriäkin sais mun puolesta lisäillä.

Ps. Shift- näpykkäni jumiutui ja joudun käyttämään tätä vasemmanpuolista, tuntuu kauhean häröltä
Pps. Taistelin miljoona tuntia html-koodien kanssa poistellen turhaa roskaa tuolta alalaidasta ja säädellen kuvien välejä ja keskitin kaikenlaista ja mitähän vielä... Paljon tein mutta paljon on silti vielä tehtävänä. Ulkoasukin pitäis vetää uusiksi.
Ppps. Ei tainnut toimia kun kuvatkin pomppii miten sattuu, huoh. No onpahan tekemistä huomiselle.

No comments:

Post a Comment