17 July 2013

Postauksen loppupuolella on vähän jotain asiapitoisempaa, mutta jorisempa tässä nyt jotain aikani kuluksi. 
Ai mitä oon tehnyt? No en yhtään mitään. Sain kasan jotain kahvittelukuponkeja Prisman deliin ja siellä olenkin sitten ahkerasti käynyt päivittäin juomassa kahvia ja syömässä ilmaista jätskiä. Pakko myöntää, että hiljalleen alkaa tulla vaniljatuutteja korvista, mutta minkäs teet kun on vielä neljä kuponkia jäljellä. Joku päivä kokeilin myös Prisman susheja ja vaikkei nimi houkuttelisikaan, niin hyviähän ne oli, sushiravintolan hintatasoa halvempaakin ja pesee Pirkan pakastesushit mennen tullen.




 Tänään kävin miitissä ja kotimatkalla (yllätys yllätys) Prismassa kahvilla. Siinä samassa päätin poiketa Glitteriin vilkaisemaan, josko himoitsemani kumirinkulat olisivat alessa, ja olihan ne. Halusin värikkäät kumijutut keskisormeen, mutta kuten kuvastakin saattaa huomata, ne ovan ihan tajuttoman tiukkoja. Viitisen minuuttia sormessa ja kas sulla on kuolio, lisäksi puristavat sormimakkoita erittäin hemaisevasti, joten kuvan jälkeen revin ne irti ja viskaisin jonnekin kauas pois. Pitäis varmaan kokeilla pikkurilliinkin, siihen ne saattais jopa käydä.


 Leikkasin myös kynnet sahalaitaisiksi, koska niin houkutteli tehdä jo pitkään. Pahoittelut karseista lakkauksista ja violetista keskisormesta, jälkimmäisestä syytän niitä kumirenksuja. Lakat pitäisi vielä laittaa uusiksi kuntoon tänä iltana. Nää on niin ihanat, mutta mun on pakko koko ajan raapia tai pistellä itteäni, se vaan tuntuu niin kivalta *3* Kaipa mä sit tajuan kun on käsi ihan verillä.


 Niin ostin Glitteristä myös heräteostoksena tällaisen tähtikorun. Olisin tahtonut hopeisen, mutta kuulemma vain mustat olivat alennuksessa. THAT'S RACIST. No on tämäkin ihan kiva, tykkään tähdistä, hopeasta (murr) ja kimaltelevasta, joten tää vain jotenkin kutsui mua luokseen. Molemmat ostokset olivat -75%, yhteensä taisivat olla joku pierun päälle 2€, eli eipä juuri mitään.























^Uuh sovituskoppikuva

Asia on niin, että raapaisin silmämunaani ja nyt siinä on pieni säkymätön haava, mutta tarpeeksi suuri estämään mua käyttämästä piilasia oikeassa silmässä ja sekös kyrpii. Ratkaisuksi pohdin joko silmälappua, tai oikealla näkyvää hemaisevaa kampausta, en ole ihan vielä päättänyt että kumpaan sitten loppupeleissä tukeudun.

Miten mun nenä on muuten tossa toisessa kuvassa tollanen noin kapea ja suora, mutta
 toisessa ihan punkero pallero D:



Ja mistä mun siis ihan oikeasti piti puhua, lähden saksanmaalle seikkailemaan huomenna. Matka oli tarkoitus olla vasta viikon päästä, mutta iskä sanoi vaihtaneensa mun liput halvempiin, joten kyllähän se vähän yllätti että huomenna lähtö. Mulla on kuitenkin jo tarkka kartta paikoista, jossa tahdon käydä kaupoista, joihin haluan rahani tuhlata. Sainpas noin 10 sekunnin kuluttua matkasuunnitelmieni julkaisusta naamakirjassa vyöryn lailla joltain paikalliselta jäpikältä viestiä, joten onhan se ihan kiva etten jousu siellä täysin yksin pyörimään. Aika riskialtistahan se on jonkun täysin randomin kanssa lähteä seikkailemaan, mutta #YOLO!!1 Ilmeisesti meillä molemmilla on sama syntymäpäivä, ja tarkoitus oli party hard yhdessä, mutta koska matka aikaistui niin kotiudunkin ennen sitä ja hieman harmittaa :< Noh mutta, toivottavasti matkasta tulee kuitenkin ihan onnistunut ja palaisin sieltä kaveri rikkaampana. ^^ Ja mikä parasta...

ei tarvitse kahvitella Prismassa pariin päivään ♥ 

No comments:

Post a Comment