21 December 2013

Dear Satan & jouluinen DIY


Kolme yötä jouluun on, jee. Fiilis ei ole juurikaan noussut viime postauksesta. Ostin lisää koristeita ja vaikka mitä, mutta nope. Kalenteriluukutkin ovat pian tyhjillään (harvinaisen muovista suklaata) ja laulelin jouluista karaokea.


Tässä oikein soma jouluinen DIY-projekti, jolla itse kukin voi leviskellä vähän lisää joulumieltä. Tarvitset jonkun kivan ketjun, sekä joulukoristeita, nämä ovat Tigerista (kuten kuvasta näkee, duhh) ja maksoivat muistaakseni kolmisen euroa. 

Sitten somasti pujotellaan näitä koristeita ketjuun. Valitettavasti nää kiiltävät ja glitteriset pallot olivat ainoita, joissa oli tarpeaksi pitkä ripustuslenksu, mutta nilläkin sai jo ihan kivan jouluisen kaulakorun aikaiseksi. 

 Tässä torstain joulu-OOTD koulun International christmas -juhlaan. Äidin valkea kuluspaita jossa on jotain koristekirjontaa nappilistojen vieressä, Angelic Prettyn Colorful Drop- hame, tonttulakki, villasukat ja tuo ylempänä väkertämäni kaulakoru. Pukukodina oli punaista ja jouluista, mutta valitettavasti tuo hame oli ainoa omistamani punainen vaatekappale, joten sillä mennään. Uusi alushame tuli, ja kuvasta sitä ei huomaa, mutta se oli oikeasti todella kohottava, ylitti odotukset täysin. Villasukkien loliudesta en mene sanomaan mitään, mutta mukavuus ennen kaikkea.

 Hain postista myös parit uudet peruukit! Pitkä ja (kuvasta poiketen) tuhkanvaalea tulee Yuki-conin cossiini, parturointi on vähän kesken, mutta eipä ole jaksamusta jatkaa. Tuo laineikas on ihan vaan lolita-gal-peruukiksi ja rakastan sitä. Oon ostanut tuhat ja yksi peruukkia koittaen löytää sellaista, joka miellyttäisi, ja vihdoin onnistuin. Sävy voisi olla aavistuksen verran vaaleampi, mutta on tämä kyllä kaikin puolin täydellinen. Ei mene takkuun sitten millään, eikä kiiltele ällösti.

 Ja kuten jokaisen, myös minun piti tehdä tällainen toivelista herra Pukille. Koska olen taiteellisesti lahjakas, päätin toteuttaa tämän piirtämällä hartaimmat toiveeni.

1. Oreo- täytteistä Milkaa, 2. Rocking horset (valkoiset), 3. Furby, 4. Tuollainen kannellinen Tardis- muki, 5. Uusi tyyny koska nykyinen on ihan keltanen ja kuppanen, 6. Lukion Psykologia 5, 7. GTA 5, 8. Kaikenlaista suklaata (paitsi ananas- tai likööritäytteistä), 9. Rahaa/lahjakortteja, 10. Pasilan tuottiksia kolmannesta eteenpäin, 11. Backtreet boys -keikkaliput, 12. Flanellipyjama koska sellaista en omista, tosin tuskin tulisin käyttämäänkään.

 Myös pyhä voima joka estäisi patjaa valumasta joka yö sängystä lattialle olisi ihan mukava juttu.


Joulukortteja en ole saanut tänä vuonna kuin yhden, ja senkin postcrossingin kautta, joten päätin sen yhden ja spesiaalin jakaa kanssanne. Postimerkki on tajuttoman upea kiiltävä ja kultainen, mutta kamera ei ihan osannut ikuistaa sitä. Pitäisi varmaan hankkia enemmän sukulaisia ja kavereita, niin saattaisi saada korttejakin (yksi syy miksi postcrossaan), mä kun tyhjensin niille seinätilaakin, et olis saanut kaikki nätisti esille D:

Toivon että teillä on vähän hilpeämmät fiilikset ja toivon myös että tänä jouluna mä vihdoin ja viimein pääsisin mukaan Joulupukin kuumalinjaan. Yli 10  vuotta yrittänyt soitella, mutta aina vaan pääsen jonkun pahuksen puhelintontun juttusille, saatana.


Ps. En yleenä kauheasti ihkuttele lunta, mutta srsly kohta on joulu, eikä maassa ole juurikaan valkoista, lukuun ottamatta tuota koulun pihalta bongattua pientä hikistä kasaa? Mä en ala.



4 comments:

  1. Sut on haastettu!

    http://jiidamandas.blogspot.fi/2013/12/sain-haasteen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hii, koitan ujuttaa vstaukset seuraavaan postaukseeni :)

      Delete
  2. You looks geat and cute! :3

    ReplyDelete