14 December 2013

Shine bright like a trout!

Hihhulihei. Tänään (13.12.) yritin virittää itteäni parin toverin kera joulutunnelmiin Helsingin Lucia-kulkueen, kaneli-karamellikahvin ja joulutorin voimin. Paikalla oli jättisuuri kuusi, poniajelua ja jos jonkinlaista krääsää, mutta ehkä tuo pysyvän lumen puute ja harmaus vähän latistivat tunnelmaa. Stockan jouluikkunatkin oli harvinaisen hanurista. Hyvä seura kuitenkin korvasi nuokin puutteet suurimmilta osin. Etukäteisvaroituksena, jollet kestä katsella mun naamaani niin suosittelen laittamaan silmät kiinni ja juoksemaan karkuun.










 Jonkinlainen OOTD-räpsy. Lindeksin lastenosaston musta mekko/tunika on kirpparilöytö, siinä alla on samaiselta kirpparilta napattu tyllihame. Kaikki kyllä jäi piiloon tuonne takin alle, mutta otin nyt kuvaa kuitenkin ihan sitä varalta jos jotakuta vahingossa kiinnostaisi. Muuten, kun tulin kotia tuolta seikkailultani, niin äiti totesi että "kiva kun sulla on edes jotain kavereita". En tiedä pitäisikö toi ottaa loukkauksena. D:

Sain tällasta ihanaa kimalletta, jota päälleni koitettiin saada, ja vaikka sitä kuinka lotrattiin ja näin, niin hile 
varisi pois alta aikayksikön. Joskus kolmen maissa päätin kokeilla tällaista kivan juhlavaa joulumeikkiä, ja liimasin kivaa oranssia kimalletta poskiin huulikiillolla. Hyvin tarttui! Upean juhlalookin täydentää tuo punainen lahjaruusuke. Huomenna voisin kokeilla valmistaa kimallegeeliä, jolla voin sitten maalata itseni kauttaaltaan säihkyväksi. 



Onpas taiteellinen kuva. Mut joo. Tänään kaivoin pikkukuuset laatikoistaan esille, ostin yhden minikussen lisää (mitä vittua mä näilläkin oikasti teen), kieputin kämpän täyteen jouluvaloja, keitin glögiä sekä chai-lattea ja leivoin jopa niitä hurjia hakaristikakkusia, mutta ei. Joulukalenterissakin on ihan paskaa suklaata ja lahjalistaa en millään keksi. Toisaalta mä kyllä haluaisin vaikka mitä, mutta kun ei Joulupukki kuitenkaan tajuaisi pyyntöjä ja saisin jotain sinnepäin-kuraa vain. Yksi mitä eniten haluan on sellainen LCD-silmäinen Furby. Saattaisin korvaavana lahjana saada sellaisen järkyn vuoden '99 mäkkärilelun.

7 comments:

  1. Tää ulkoasu on ihan älyttömän hieno! Ja kuvat mahtavia + sä oot kaunis ja sun tyylis on upee c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitän kovin! Ulkoasun kanssa oon tovin tapellut ja saanut sellaiseen tilaan että itseäkin miellyttää, mutta kiva saada positiivista palautetta työstä. :>

      Delete
  2. Moi! Sun blogi on ihanan persoonallinen! Kiva löytää joku muukin sopivasti lapsenmielinen (:

    painajaistenp.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitän ^^ Jos voisin valita niin tuskin koskaan kasvaisin "isoksi", mutta valitettavasti yhteiskunta määrää toisin :D Mutta anyways lapseilu on kivaa ja mukava kun tyksit!

      Delete
  3. Oi vähänkö sulla on hauska blogi :0 yllätyin hyvin positiivisesti^^ huomaan että loleilukaan ei ole outoa JES :3 liittyisin lukijaksi, mutta kun käsitykseni mukaan se ei nyt ainakaan ole mahdollista lukijat-palkin mystisen katoamisen vuoksi, niin tyydyn lisäämään tämän vain lukuluettelooni:D en tiedä näynkö sillä lukijoissa, mutta metsästän sen palkin kyllä vielä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä ihmettä D: Mulla ainakin näkyy lukijapalkki ja lisäystä määrässä, mutta toivottavasti saat homman kuitenkin kuntoon. Mutta niin, loleilu on kaikkea muuta kuin outoa! Sehän on ihan parasta, ja aina keksin uusia syitä laittaa lolit arkenakin niskaan :D Sullakin on aivan ihana blogi ja taidanpa ryhtyä stalkkeriksi ^^

      Delete
    2. joo se katoaminen oli joku bloggerin hetkellinen probleema kun kellään ei näkyny lukijoita blogissa:D pystyin siis liittymään kun se selvisi. Hehe, tarkoitin sillä että "loleilu ei ole outoa", sitä että tunnet tyylin ja se on hienoa + iso plussa blogillesi minulta ^^ aika sekavasti sen kyllä ilmaisin :D jaja kiitos paljon~! =^u^=

      Delete